Beauty Tek

Ett nytt och avancerat koncept för estetisk behandling - En smärtfri, snabb och säker behandling som hjälper dig få bukt med problemområden. Beauty Tek kan hjälpa dig bli av med t ex centimeters på mage, rumpa och lår. Få bort fina rynkor i ansiktet. Lyfta brösten och så mycket mer...

En behandlingsomgång med 10-12 behandlingar säkerställer ett optimalt och varaktigt resultat och sedan beroende på hudens spänst kan man underhålla åtstramningen genom att göra ytterligare 1-2 behandlingar med 6-12 månaders mellanrum. Behandlingsresultatet dokumenteras med digitalkamera så att vi kan följa dina personliga framsteg.

Kan detta vara något för dig? Resultaten med Beauty Tek är väldigt individuella, beroende på hur din kropp svarar på behandlingen och vilket område som ska behandlas. Ni får 50% rabatt på första behandlingsomgången, som ett prova-på erbjudande.

Boka tid för ett första besök och konsultation. OBS! Beauty Tek kan ej utföras på gravida eller personer med pacemaker.
Tid: 45 minuter
Pris: Från 500:- beroende på behandlingsområde.

För bästa effekt ska ni helst inte röka eller dricka kaffe precis innan behandlingen. Det kan även bli försämrat resultat om ni går på antibiotika, antidepressiva mediciner, kortison eller antiinflammatorisk behandling. Det är absolut ingen fara, men kan ta längre tid för önskat resultat.