Body Sugaring

Genom att använda Body Sugaring, i stället för traditionell vaxning, avlägsnar man hårväxt och döda hudceller, vilket gör att huden lämnas mjuk, skön och peelad. Med denna nya teknik gör man tvärt emot vanlig vaxning, man drar av vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre då man undviker brutna hårstrån på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna och därmed minskar risken för inåtväxta hårstrån drastiskt.
Sockret som används vid vaxningen är till 100% naturprodukt och innehåller inga allergi framkallande ämnen.

För att undvika irriterade hårsäckar börjar behandlingen med att området som ska vaxas definiceras med sprit och efter det pudras för att ge en svalkande känsla. Vaxet formas som en boll och dras sedan ut över huden, efter ett smärtfritt drag medhårs är huden len, mjuk, peelad och hårfri.
Sockret fastnar inte på levande hud, vilket gör att body sugaring är att rekommendera vid brasilianska/manzilian vaxningar.
Med sugaring metoden får man även med korta hårstrån, minimilängd 2 mm. Ni behöver inte gå och vänta på någon större utväxt för att upprepa behandlingen. Detta ger en konstant känsla av en mjuk, len och välpeelad kropp.

Hela ben
Pris: 870:-
Halva ben
Pris: 500:-

Vaxning av rygg eller bröstkorg.
Pris: 600:- (Båda 1 020:-)

Vaxning av överläpp eller haka.
Pris: 290:-

Vaxning av armarna - Pris: 400:-
Vaxning av armhålorna - Pris: 290:-

Vaxning av bikinilinjen.
Pris: 360:-
Bikinilinje + halva ben
Pris: 780:-
Bikinilinje + hela ben
Pris: 1 100:-

Brasiliansk intimvaxning för kvinnor.
Pris: 500:-
Brasiliansk vaxning + halva ben Pris: 920:-
Brasiliansk vaxning + hela ben Pris: 1 150:-