Äntligen har body-wrappen alla pratar om kommit till Sverige och Energikliniken i Helsingborg.
Tona och lyft önskade områden på din kropp. Det finns även särskilda wraps för ansiktet samt stimulerande och kompletterande krämer för att uppnå maximal effekt.
Body wrappen kan användas från hakan och nedåt, men är alldeles för kraftfull för ansiktet, där ska ni använda den speciellt framtagna facialwrappen.

HUR DU WRAPPAR FÖR MAXIMALT RESULTAT
1. Kroppsdelen som ska wrappas ska vara väl rengjord och fri från ev. hudlotion. Duscha gärna innan så att du är varm i huden, det gör att krämen tränger in lättare.

2. Fäll ut wrappen försiktigt (väldigt kladdigt) och placera den på det önskade behandlingsområdet med gelen mot huden. Håll wrappen på plats genom att vira plastfolie runt det behandlade området.

3. Första gången du wrappar ett område får den inte sitta på mer än i 45 minuter. Tänk även på att under tiden wrappen sitter på så undvik rörelser som gör att du svettas (täpper till porerna) samt att äta, dricka kaffe eller röka.

4. Wrappen verkar progressivt i 3 dygn (72 timmar) och under denna tiden är det enormt viktigt att du dricker mycket vatten, 3-4 liter/dag. Du ska även tänka på att INTE göra någon ny wrapping inom denna tiden.

5. Gör om behandlingen var 3:de dag tills du är nöjd med din kroppsdel!

Resultat efter en 45 miuters wrapping på magen... Observera att wrappen arbetar progressivt i 72 timmar, så det är av yttersta vikt att ni inte upprepar behandlingen förrän efter tre dygn. Tänk på att inte använda It Works om du är gravid eller ammar.

Är du nyfiken på It Works?
Vi erbjuder en prova-på wrapping om 45 minuter för 550 kr, där vi fotar och mäter önskat behandlingsområde före och efter wrappen.

Att "wrappa" sig själv är väldigt lätt och något som du enkelt kan göra hemma. Önskar du fortsätta med It Works eller vill börja med att prova-på där hemma på direkten har vi It Works till försäljning både på salongen och via nätet. Ett paket innehåller 4 wraps, vilket räknas som en behandling.

Beställer ni via nätet betalar ni i USD och får ert paket levererat till dörren.
Ni kan beställa som Retail Customer (engångs köp) eller Loyal Customer (teckna ett 3 månaders abonnemang på valfria produkter).

- Som Retail Customer förbinder du dig inte till fler köp och betalar endast när du beställer.

- Som Loyal Customer förbinder du dig att handla It Works produkter i minst 3 månader, men har ca 40% rabatt på alla produkter.
Produkterna skickas automatiskt varje månad på samma datum som första gången du handlade och du kan enkelt byta ut första månadens produkt till något annat för den andra månaden. T ex kan du vid första beställningen välja Body Wraps för att sedan ändra detta till Facial Wraps i månad två. Bara tänk på att gå in och ändra det i god tid (7 dagar innan planerat utskick), så din ändring hinner administreras.

Om ni bestämmer er för att beställa som Loyal Customer och är osäkra på vad det innebär vänligen maila mig tina@energikliniken.se eller ring 042-14 15 18.


Krämen som används i wrappen är mycket kraftfull och "arbetar" i tre dygn. Under denna tiden är det väldigt viktigt att ni dricker mycket vatten, minst 3-4 liter/dygn och ni ska inte sätta på någon ny wrap under dessa dygn. Det är även viktigt att inte behandla mer än ett område av kroppen samtidigt. Alltså max en wrap åt gången, förutom om ni behandlar t ex lår, vader eller armar då går det bra att använda en hel eller delad wrapp på varje sida. Det går även bra att wrappa ansiktet samtidigt som önskad kroppsdel. Varje paket innehåller 4 wrapps...